Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká R’n’B zpěvačka Ciara (31) nejspíš prolomila smůlu v osobním životě a po mnoha nevydařených vztazích je konečně po boku hráče amerického fotbalu Russella Wilsona šťastná jako blecha. Za osmadvacetiletého člena NFL a týmu Seattle Seahawks se provdala loni v červenci po rok a půl dlouhé známosti a už o tři měsíce později oznámila, že jsou s manželem v radostném očekávání. A jak je vidno z úterních fotografií, zpěvačka už nejspíš bude v posledním trimestru a její prvorozený syn Future Zahur Wilburn (2) se tak co nevidět stane velkým bráškou.

Dvojici v čele s usměvavou zpěvačkou v khaki minišatech fotografové přistihli při odchodu z restaurace Montage Hotelu v Beverly Hills. Před hotelem už na ně čekal řidič.

Zpěvačka hitů 1,2 Step, Get Up, I Bet či Dance Like We’re Making Love v minulosti tvořila pár například s 50 Centem, Treyem Songzem, Camem Newtonem či rapperem Futurem, jenž je zároveň otcem jejího syna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám