Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) zhubla tak, že má figuru jako dívky ve věku od čtrnácti do šestnácti let, které budou ve středu večer bojovat v prestižní soutěži krásy Elite Model Look. "Fotila jsem docela odhalená kalendář a sebekriticky jsem si řekla, že svoje tělo musím ukázat v podobě, abych byla spokojená i já a dělalo se co nejméně retuší," řekla Super.cz Simona.

Simona se vrhla na pravidelné cvičení. "Třikrát týdně chodím běhat na sedmdesát minut na pás, dvakrát týdně na hot jógu, kde se cvičí ve čtyřiceti stupních. Bála jsem se, že se z pachu potu ostatních cvičících pozvracím, ale ve studiu, kam chodím, je naštěstí dobré odvětrávání," vyprávěla.

K tomu ještě maminka téměř ročního syna Maxe doma cvičí posilovací cviky na břicho. "A taky se mi nabalilo tolik práce, že sotva stíhám jíst. Samozřejmě chci být co nejvíc s Maxem, s kterým se moc nevyspím. Chůvu nevyužívám na plný úvazek," upřesnila.

Krainová bude ve středu večer v Jízdárně Pražského hradu uvádět galavečer Elite Model Look, kde bude zvolena nejkrásnější dívka České a Slovenské republiky. Předvádět budou modely české návrhářky Denisy Nové, italského návrháře Vito Dell´ Erby, který vytvářel kolekce pro Givenchy, uznávaného slovenského návrháře Lukáše Kimličky a Španěla Jesuse Peira.

V rámci večera vystoupí i vítězky minulých ročníků, které se prosadily v zahraničí jako Denisa Dvořáková, Míša Kociánová, Adriana Čerňanová, která dělala reklamu s Judem Lowem, a Zuzka Stránská. Ty předvedou kolekce Prada, Fendi a Miu Mi. "Ostatní dívky máme na Fashion Weeku, který se nám termínově kryje," upřesnil šéf soutěže Saša Jány.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám