Hlavní obsah
Článek

Tenistka Karolína Plíšková (31) se na prvním grandslamovém turnaji sezony opět pokusí uhrát co nejlepší výsledek. Pro úspěch udělá maximum a svou přítomností ji podporuje i její přítel Michal Hrdlička (35).

Sportovní komentátor je s Karolínou přímo v Austrálii. Samotná Plíšková přiznala, že pokud je delší dobu bez Michala, necítí se dobře. Jakmile ji však Michal podporuje přímo v hledišti, hned má lepší výsledky.

„Poprvé se mnou byl v Nottinghamu, pak v Cincinnati. Na obou turnajích jsem získala titul. Cítím se v pohodě. Čtyři pět týdnů bez něj už je těžší. Začíná krize. Přiletěl za mnou sem do Melbourne, jsem ráda,“ nechala se ve sportovní rubrice Blesku slyšet Plíšková, která na Michalovi oceňuje především smysl pro humor.

„Je bavič. Když jdeme na večeři, je s ním legrace. Teď mám v týmu tři chlapy, bavíme se dohromady. Nikdy nám nedojdou témata. Sedíme si. Nejsem sama na pokoji. Pustíme si film, můžeme probrat věci, o kterých nemluvím se ségrou ani s trenérem. Navíc se už vyzná i v tenise, sleduje úplně všechno, takže mluvíme i o tenise,“ pochválila Michala Plíšková. Pokud jí podpora přítele opravdu značně pomáhá, mohla by to Karolína na Australian Open dotáhnout opravdu daleko.

Reklama

Další články

Načítám