Hlavní obsah
Článek

Účastnice reality show Robinsonův ostrov Nikola Donéová pracuje jako maskérka hereček z filmů pro dospělé a nemá za sebou žádný kurz přežití ani armádní výcvik. Ani to ji však neodradilo od účasti v reality show, která rozhodně není pro slabé povahy.

Když už se odhodlala bojovat o dva a půl miliónu korun na opuštěném ostrově, štve ji, když někteří lidé tuto soutěž přirovnávají k VyVoleným či Hotelu Paradise, kde je skupinka lidí sice uzavřená na jednom místě, ale rozhodně netrpí nedostatkem jídla, absencí sprchy či postele.

„Ti všichni, co mají jen hloupý řeči z pohodlí domova, si asi neuvědomují, že tohle není žádná vila VyVolených, Big Brother ani Hotel Paradise. Není tam téměř žádné jídlo, voda na mytí ani postel a bez jídla přestává fungovat nejen tělo, ale i psychika a hlavně hormony. Spánek jedině někde v písku a po hlavě ti lezou krysy,“ poodkryla zákulisí show sedmadvacetiletá vizážistka, jež se na ostrově musela obejít bez veškerých výdobytků moderní doby.

A soudě podle jejího komentáře na sociální síti byla z příjezdu na ostrov opravdu šokována, ač musela tušit, že se nebude jednat o procházku růžovou zahradou a letní tábor ve stylu romantické přírody a přátelského soužití kamarádů jako vystřiženého z knížek Jaroslava Foglara.

„Je to hra, kde čtyřiadvacet hodin denně její hráči žijí na ostrově někde v oceánu, nikdo z nich neví, kde je, nikdo neví, jakej je den, nikdo neví, kolik je hodin, nikdo neví, jestli se během pár minut nezmění sluneční výheň na brutální dešťovou smršť. Všichni mají hlad, protože tam fakt není supermarket ani pizza na dovoz, všichni prožívají nehoráznou adaptaci na klimatický podmínky, cizí lidi, nikdo nikdy neví, co ho čeká, nikdo nikdy neví, co bude,“ vylíčila své dojmy Nikola, jež už svou účastí v soutěži překonala samu sebe a minimálně splnila bobříka hladu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám