Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jediným mužem ve středočeském Prostřenu je padesátník Josef, s nímž se život moc nemazlil. Svérázný hostitel žije ve spokojeném vztahu s mužem, ale ani ženy mu nejsou lhostejné.

Úterní hostitel bohužel nikdy nepoznal rodičovskou lásku. „Máma s tátou mě odložili do kojeneckého ústavu. Tam jsem byl do tří let. Pak mě dali do dětského domova, kde jsem byl do osmnácti,“ popsal Pepa své neradostné dětství. Když se pokusil své rodiče kontaktovat, dopadlo to neslavně. S otcem se viděl jen jednou a matka jej nikdy nenavštívila, přestože bydlela pět kilometrů od dětského domova.

Životní lásku Pepa našel až po padesátce. V Zadní Třebani žije se svým registrovaným partnerem a stará se o koně a pejsky. „V obýváčku večer i spíme a dovádíme tady ostošest, že to i slyší sousedé,“ pochlubil se vyučený železobetonář svým divokým intimním životem.

„Rok a půl jsem ženatý. Nebojím se reakcí, že jsem homosexuál. Každý má svůj život. Já žiju s partnerem, milujeme se, a to je pro nás důležité,“ tvrdí muž, který se v úterý předvedl v Prostřenu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám