Hlavní obsah
Článek

Její konkurentky po tomhle výkonu neměly pražádnou šanci! Slovenská herečka Dominika Zeleníková na castingu k filmu Pírko, který jde příští týden do českých kin, předvedla tanec, a přestože byla pohodlně oblečená, stejně si její mohutná ňadra dělala, co chtěla, a sexy dívce vytančila hlavní roli. Mrkněte na video!

Dominice je šestadvacet, je vdaná a má dítě. Na Slovensku je docela slušně známá především coby seriálová hvězda. U nás si ji diváci mohou pamatovat třeba z o loňských Vánocích uváděné pohádky Johančino tajemství.

V Pírku, filmu, v němž si její naivní Martina projde opuštěním děcáku, cestováním za přítelem do Prahy, drogami i placeným sexem, ať už z donucení, nebo dobrovolně, je mnoho velmi naturalistických scén, včetně znásilňování a nahoty.

„Bylo to pro mě těžké, ale tvůrci se snažili mě nijak dlouho netrápit. A co se týče nahoty, k roli to patřilo. Není to vůbec příjemné, ale postava to vyžadovala,“ řekla Super.cz Zeleníková.

Hodně jí prý pomohla režisérka Lucia Klein Svobodová, manželka Petra Klein Svobody (syn skladatele Karla Svobody), s nímž také za filmem stojí coby producenti.

„Dostat se do složitého vnitřního světa postavy vyžadovalo ode mě přípravu a velké odosobnění. Nebýt dobrého režiséra, nebylo by ani dobrého herce. Velkou zásluhu na tom, že jsem se vžila do postavy, má i Lucia,“ dodala Dominika. Tu kritici na Slovensku i první diváci v Česku za ztvárnění Martiny hodně chválí. A rozhodně nejen za velmi odvážné odhalené scény, ale hlavně za její herecké umění.

Reklama

Další články

Načítám