Hlavní obsah
Článek

Jmenuji se Bára a ráda bych se s vámi touto cestou podělila o svůj příběh. Komplex malých prsou mne trápil už od puberty, kdy jsem se v porovnání se svými kamarádkami cítila méně vyvinutá. Na sebevědomí mi nepřidávala ani má výška 150 cm. Se svým trápením jsem se svěřovala své mamince, která pro mě měla vždy pochopení. Dlouho jsem uvažovala o plastické operaci prsou, od které jsem si slibovala, že z mého života vyžene chmury. Povedlo se! Nyní bych se s těmi z vás, které mají podobné trápení, podělila o své zkušenosti.

Maminka stála při mně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Maminka mi doporučila Brandeis Clinic, protože ona i její kamarádka ji navštěvují pravidelně a jsou nadmíru spokojené. Předoperační konzultaci jsem absolvovala u MUDr. Juraje Payera. Spolu s panem doktorem jsme vybrali implantáty, které odpovídají mé postavě a jež jsou zároveň schopny přinést požadovaný výsledek. Bylo rozhodnuto, kulaté implantáty o velikosti 255 ml. Samozřejmě, že jsem se operace malinko bála, to asi každý. I díky anesteziologovi MUDr. Janu Machačovi ale proběhlo vše hladce. Tento pán uspával Václava Havla i členy královského dvora v Saudské Arábii, jen těžko bych si mohla přát někoho kompetentnějšího.

Plastická operace změnila můj život v mnoha směrech

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S výsledkem plastické operace jsem nadmíru spokojena. Ani nemám pocit, že má prsa jsou „umělá“, ihned jsem je vzala za vlastní. Velikost i vzhled odpovídají tomu, na čem jsme se s MUDr. Payerem dohodli na předoperační konzultaci. Nyní už se v obchodech nemusím smutně dívat na oblečení s velkým výstřihem, při výběru plavek se neomezuji na ty s kosticemi a vycpávkami. Změny si okamžitě všimlo i mé okolí, ve kterém se čím dál více objevují noví pozitivní lidé. Mám i nového přítele a jsem šťastně zamilovaná. Pokud máte podobná trápení, jako jsem mívala já, neváhejte se změnou. Ten pocit štěstí je nenahraditelný! Bára

Další články

Načítám