Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zase se ze zodpovědnosti vykrucuje jako malý klučina, chycený při rošťárně, který chce lží uniknout výprasku lískovkou! Jak Super.cz již informoval, Milan Drobný se konečně po měsících skandálů na podzim Karlu Gottovi (†80) omluvil za aféru, v níž se strefoval do jeho manželky. A sliboval, že už bude klid. Nyní ale přišla jeho nová a velmi drsná slova o tom, že si Ivana se zpěvákem manipuluje, jak chce, označil ji za náplavu a také ji počastoval slovem pro dámské přirození.

Použil totiž známé úsloví hovořící o tom, že muži jsou ženami lehce zmanipulovatelní, jen v ní velmi hanlivé označení pro dámské přirození nahradil o něco jemnějším slovem p**da.

Za to samozřejmě sklidil velkou vlnu kritiky. Zatímco na začátku celé aféry loni mu lidé drželi palce, že se proti nedotknutelné Ivaně nebojí mluvit, později už to přeháněl a sklidil ve finále jen posměch ve stylu, že si jen na slavnějším kolegovi a jeho manželce snaží nahnat popularitu. A teď už mu lidé rovnou spílají.

Drobný pochopil, že je zle a přestože vše svádí na někoho třetího, přiznal, že text je původní jeho. „To voláte kvůli nějakým průšvihům? Na ty stránky to dal takový můj manažer. Byly to věci, které nebyly určené veřejnosti, on si to přečetl, myslel si, že mi udělá dobře, a tak to dal na stránky. Nejradši bych ho za to ale kopl do pozadí, bylo to soukromé,“ řekl Super.cz Drobný.

„Přečetl si v agentuře. Leželo to na stole. Dál se o tom už ale nechci bavit,“ dodal zpěvák.

Ať je to, jak chce, tímhle si obraz u veřejnosti vážně nevylepšil…

Reklama

Další články

Načítám