Hlavní obsah
Článek

Noví majitelé České Miss Martin Ditmar a Eva Čerešňáková dostávají za podle čtenářů Super.cz skandální trapas v metru přes prsty ze všech stran. Modelky z castingu nasoukali začátkem ledna do plavek a vyhnali je s drinky v ruce lascivně mrznout do metra, což vypadalo dost nedůstojně a mnohým to připomínalo reklamu na hampejz. Teď jim dává za uši i guru ženské krásy Miloš Zapletal. Hlasujte v anketě na konci článku!

Právě on tu v roce 1989 odstartoval první ročník soutěže, tehdy ještě pod názvem Miss Československé socialistické republiky, kdy vítězka Ivana Christová získala za prvenství šicí stroj, svatební šaty a zájezd do Japonska, který se nakonec ale nekonal.

Nyní se věnuje farmaření a s pořádáním akcí už nemá dávno nic společného.

Zapletal soutěž Miss ČR v roce 2008 prodal, tu nakonec po různých peripetiích koupila Michaela Maláčová a spojila ji s Českou Miss. A co tedy říká na již nechvalně proslavenou aférku missek z metra?

„Je potřeba říci, že soutěžemi Miss se už dávno nezabývám ani je nesleduji. Vůbec tedy nevím o tom, jaké jsou. Opravdu to jde mimo mě. Před několika lety jsem to pověsil na hřebík a tím pádem se jimi nezabývám. To, co jsem o tom slyšel, je ale podle mého názoru nechutné a samozřejmě ohrožující status České Miss, zejména ve vztahu k mezinárodním soutěžím. Tam jsou na podobné excesy velmi ostražití. Velice mě mrzí, do jaké pokleslé úrovně se soutěž Miss dostala,“ řekl Super.cz Miloš Zapletal. Ten sice sám video z metra neviděl, z popisu události v pražském podzemí byl ale silně znechucen.

Zapletal jednoznačně zvítězil v naší anketě, v níž jsme se čtenářů ptali, kterého z organizátorů soutěží české krásy považují za nejlepšího. Získal přes 91 procent, zatímco noví majitelé jen tři procenta, porazila je i Michaela Maláčová. Lidé tak dali jasně najevo, jaká úroveň soutěže se jim kdy nejvíc líbila.

„Víte, že mě vítězství moc nepřekvapuje? Od té doby, co jsem to opustil, šly soutěže pomalu, ale jistě do kytek. A to není žádná moje zásluha a nemám z toho žádnou radost,“ konstatoval Miloš Zapletal, který odmítl, že by se z vejminku na své farmě u hory Blaník vrátil zpět do Prahy a soutěži krásy zase vrátil chybějící prestiž. „To už určitě ne,“ dodal.

Souhlasíte s názorem Zapletala, že akce České Miss v metru byl trapas a ostuda?
Ano
96,6 %
Ne
3,4 %
Celkem hlasovalo 12381 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám