Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zrzka Denisa Nesvačilová, kterou známe mimo jiné z posledních Básníků, má před první premiérou filmu, v němž si zahrála hlavní roli, s názvem Miluji tě modře. Jako trénink před ní pojala slavnostní uvedení komedie Všechno nebo nic, kam poprvé mezi množství kamer a fotografů vyvedla i nového partnera, režiséra Dana Pánka.

"Přišla jsem to okouknout a aklimatizovat se, protože mám vždycky předtím, než jdu na takovou akci, kde jsou novináři, stejné nervy, jako když jdu k zubaři. Tak je to taková příprava," přiznala, že se pozornosti médií trochu bojí, a stejné to má i její současný partner, jehož identitu jsme odhalili před dvěma měsíci.

"Ale měla jsem radost, že to bylo až o několik měsíců později, než se to stalo. To byl náš záměr. Už jsme spolu na několika akcích byli, ale tahle je první tak veliká, kde je tolik lidí. Takže taková naše premiéra," svěřila.

Pro režiséra Dana Pánka to bylo docela těžké, když měl s partnerkou pózovat před fotoaparáty. Dříve se mu takové pozornosti nedostávalo. "Je z toho takový nesvůj, takže ho vlastně taky trošku trénuju, protože chci, aby si před mojí premiérou trochu zvykl. Nemá to úplně rád, tak už se schovává," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám