Hlavní obsah
Článek

Už je to rok a půl, co herečka Petra Hřebíčková, kterou znají televizní diváci mj. ze seriálu Svatby v Benátkách, kde hrála po boku kolegyně Alice Bendové stěžejní roli, porodila syna Šimona. Kvůli péči o dítě odsunula práci stranou. Výjimkou bylo natáčení komedie Všechno nebo nic, na jejíž premiéře jsme si s Petrou po dlouhé době popovídali.

"Nikde teď moc vidět nejsem, vyjma Švandova divadla, kde hraju v představení Hamlet. Jinak se doma plně věnuji malému Šimonkovi," řekla nám herečka, která je už zase krásně štíhlá, dokonce štíhlejší než dříve. "Myslím, že jsem zhubla hlavně díky kojení. Sama jsem byla překvapená, jak to šlo samo dolů, měla jsem obavu, že to půjde hůř. Kojení je nejlepší dieta, a já ještě pořád kojím," svěřila.

Při těhotenství nenabrala zrovna málo. "Přibrala jsem strašně moc, asi pětadvacet kilo, zvláště ten závěr byl takový rychlý. Po porodu bylo dole hned deset kilo a do půl roku jsem byla ještě štíhlejší než dříve. Myslím, že hubnutí hodně pomohlo i to, že máme čtvrté patro bez výtahu, takže jsem ani nemusela před natáčením filmu do posilovny a přání sportovního oblečení k Vánocům bylo taky zbytečné," smála se herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám