Hlavní obsah
Článek

Věkově by sice kanadská popová hvězda mnohem lépe pasovala k nejmladším sestrám Kim Kardashian (43) Kylie (26) nebo Kendall (28), ale Justina Biebera (30) to v téhle rodince táhne k té prvorozené. Se sedmatřicetiletou Kourtney si dal Justin dostaveníčko v neděli, kdy společně vystřídali hned dva prominentní podniky ve West Hollywoodu.

Zpěvák s o patnáct let starší maminkou tří dětí loni prožil milostný románek po jejím rozchodu s dlouholetým partnerem Scottem Disickem, a jak se zdá, pořád pro sebe mají slabost. Kourtney se onoho večera nejdřív ukázala na pyžamové narozeninové párty filmového producenta a manžela Jessicy Alby Cashe Warrena (38). Tam si sexy brunetka oblékla černý saténový komplet pyžamových kalhot s kabátkem, pod nímž měla už jen velmi průsvitné spodní prádlo.

Na párty se ovšem Kourtney nezdržela dlouho a posléze spěchala na rande s Bieberem. Společně byli načapáni paparazzi při odchodu z losangeleského Peppermint Clubu, odkud odjeli každý svým SUV ještě do restaurace Delilah.

Reklama

Další články

Načítám