Hlavní obsah
Článek

K tomuhle psychiatrovi byste ve skutečnosti asi nikdy dobrovolně nešli! Zarostlý Leoš Mareš (47) si nasadil brýle a pustil se do pacienta se sebevražednými sklony, kterého čapl za „flígr“ a vyhodil z okna. Mrkněte na video, v němž se známý moderátor pořádně vyřádil!

Mareš je překvapivě jednou z hvězd nové komedie Všechno nebo nic, která právě boduje v bijácích (z první příčky sesadila i obrovský kinohit Anděl Páně 2, jenž už viděl na české poměry fantastický milión diváků).

Jeden z hlavních hrdinů po rozchodu s týpkem, jenž žárlí na maso, trpí psychickými potížemi. Proto ho dostane do svých spár Leoš coby psychopatický léčitel lidských duší. A pořádně si na jeho stavu zgustne!

„Leošova role je malá, ale v ději má smysl a diváci sami uvidí, s jak velkou chutí se postavy psychiatra ujal,“ tvrdí tvůrci.

V komedii, které je označována za „českou Bridget Jones", jinak excelují hlavně Klára Issová, Táňa Pauhofová a dvě mužské polské megahvězdy. Na své si evidentně ale přijdou i fanoušci Leoše Mareše. Ten se ve filmech moc neobjevuje, jde teprve o jeho pátou roli v celovečerním snímku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám