Hlavní obsah
Článek

Rocker Vašek Noid Bárta (43) je pěkný žárlivec. Reportérům Super.cz se svěřil, že Elišku Bučkovou (34) hlídá jako oko v hlavě. „Jezdím s ní na přehlídky, a když se na ni někdo dívá moc dlouho, hnedka ho sjedu pohledem, aby si to už nedovolil,“ prozradil Noid.

Ne jinak tomu bylo na přehlídce Fashion Avenue v pražském domě Kotva, kde Eliška předváděla jen ve spodním prádle a plavkách. „Eliška je krásná ženská a já jsem strašně rád, že ji mám, ale někdy je to těžké chodit s modelkou. Rád se dívám, když předvádí spodní prádlo, ale někdy mi dost vadí, když na ni chlapi čumí,“ dodal Noid, který se opět snaží rozjet svou kapelu NOÏD.

„Prosadit se v Česku je velmi těžké. Tady mají šanci kapely typu Chinaski a Kabát, které už jsou na scéně dlouho a mají stálou fanouškovskou základnu. Dostal jsem ale nabídku, že bych mohl s kapelou prorazit na německém trhu, takže uvidíme, co z toho bude,“ vysvětlil zpěvák, který nemá o práci nouzi. „Letos jsem musel odmítnout sedm muzikálů. Ne že bych ohrnoval nos, ale chci zůstat věrný Hudebnímu divadlu Karlín, kde hraju v Ježíšovi,“ dodal Noid, který ač je sám dost pracovně vytížený, doprovází svou partnerku skoro na všechny akce.

Jednalo se o akci naplánovanou na poslední chvíli. Původně ji měla totiž předvádět misska Aneta Vignerová. Ta se ale na poslední chvíli omluvila, protože se jí udělalo nevolno a několik dní v kuse zvracela. Nasnadě byla otázka, jestli se nejedná o těhotenskou nevolnost. Tyto spekulace ale Vignerová popřela. "K takovým blbostem se nebudu vyjadřovat," odsekla na přímou otázku modelka.

Reklama

Další články

Načítám