Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Parádní párty s přáteli a manželem na jachtě v Mexiku si o uplynulém víkendu užila půvabná americká herečka, módní návrhářka a tvář známá z televizních pořadů Kristin Cavallari. Třicetiletá blondýnka s německými a italskými kořeny a její muž Jay Cutler s partou známých brázdili pobřeží Puerto Vallarta a soudě podle paparazzi fotografií si všichni slušně rozjetou akci náramně užívali.

Zatímco dámy rozpohybovaly těla na hlasitě hrající hudbu, pánové se snažili bavit něžnější pohlaví skoky do vody, které si Kristin pohotově zaznamenávala na mobilní telefon.

Cavallari se proslavila v roce 2004 díky reality show Laguna Beach: The Real Orange County. Po jejím přestěhování do Los Angeles o dva roky později získala spíš menší role v několika seriálech. S třiatřicetiletým hráčem amerického fotbalu za tým Chicago Bears začala randit koncem roku 2010 a už v dubnu následujícího roku došlo na zásnuby, které o tři měsíce později zrušili, aby se ještě koncem téhož roku opět dali dohromady. Na svatbu nakonec došlo v červnu 2013, kdy už byli rodiči malého Camdena (4), ke kterému brzy přibyli ještě další dva bráškové Jaxon (2) a dnes roční Saylor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám