Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Málokdo je tak otevřený jako protřelý filmový producent Pavel Pásek. Ten má za sebou hafo snímků a vypadá to, že i řadu před sebou. Vyzpovídali jsme ho a dozvěděli se, že herci a herečky jdou jen po penězích a někteří to s požadavky fakt přehánějí. Hlasujte v anketě na konci článku!

Nejnověji stojí za novou komedií Všechno nebo nic, která se především divačkám líbí, však se jí také přezdívá 'český Sex ve městě' nebo 'česká Bridget Jones'. A umělce, kteří ve filmu hrají, si nemůže vynachválit.

„S takovými lidmi se příjemně pracuje. Jde o to, jaký máš materiál. Jako když makáte na stavbě. Podle toho, jaký uděláte beton, takový potom máte dům,“ říká Pásek, který dřív musel pracovat i s takovými lidmi, jako byla Iveta Bartošová.

To onen zmiňovaný kvalitní beton stojí fůru financí.

„V šoubyznysu je to vše otázka peněz, o nic jiného tam nejde a myslet si ,že to někdo dělá z lásky k umění, to by byla v***vina,“ říká producent.

Ve snímku také hrají dvě velké polské filmové hvězdy, Paweł Deląg a Michał Żebrowski, z nichž se dámám podlamují kolena. Pánové vědí, že je o ně zájem, a umí to dát patřičně najevo. „Měli neskutečné nároky. Kadeřníky, vlásenkáře a podobně. Naše herečky podobné požadavky nemají,“ nestačil zírat Pásek.

Ten teď už chystá další film, opět komedii, opět s neoficiálním přízviskem 'česká Bridget Jones', ale tentokrát v režii Filipa Renče (58) a podle scénáře Haliny Pawlowské.

„Dohadujeme se o názvu. Ve hře jsou Zoufalé ženy dělají zoufalé činy, nebo Proč jsem se neoběsila. Filípek chce jedno, Halina druhé. Fakt nevím, jak to dopadne,“ dodal Pásek. Sami pod článkem můžete hlasovat, který název se vám líbí víc.

Jak by se podle vás měl jmenovat film Pawlowské a Renče?
Zoufalé ženy dělají zoufalé činy
25,3 %
Proč jsem se neoběsila
74,7 %
Celkem hlasovalo 15111 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám