Hlavní obsah
Článek

I u nás máme herce, ze kterých se dámám podlamují kolena, když se ale na premiéře nové česko-slovenské komedie Všechno nebo nic objevil v Polsku a Rusku populární Paweł Deląg, všechny ženy měly oči jen pro něj. „Na toho Češi nemají,“ rozplývaly se dámy.

Polského fešáka, který hrál i v oscarovém Schindlerově seznamu Stevena Spielberga, jsme vyzpovídali. Mrkněte na video!

Nevypadalo to, že by ho moc potěšilo, když jsme mu naznačili, že odteď bude pro Češky sexsymbolem.

„Asi s tím budu muset souhlasit, jestli to je nutné. Ale je to jen jeden z filmů, které jsem teď natočil. Pro nás pro herce je to příjemné a milé, ale je to také nebezpečné. Pak můžete dostat nálepku a zapadnout do škatulky, že pak budete dostávat jenom takové role,“ řekl nám Paweł Deląg, jenž v Polsku anketu o nejpřitažlivějšího muže země vyhrál před patnácti lety.

S Táňou Pauhofovou měl ve filmu dokonce líbací scénu. „Točilo se nám skvěle. Režisérka, Táňa Pauhofová, Klára Issová… Měli jsme na place skvělé ženy. Atmosféra byla neuvěřitelná. Podařilo se nám vytvořit spojení toho nejlepšího, co je v české, slovenské a polské kultuře. Musím říct také to, že ženy si vyžadovaly určitou pozornost. Rád bych vám poradil: vždy se vyplatí přinést na plac květiny,“ usmívá se představitel lékaře, který v české Bridget Jones získal srdce slovenské krasavice Táni.

A když už je u nás obletovaný: co říká na pověstný půvab našich žen a dívek?

„České ženy se mi velmi líbí. Je těžké rozhodnout, kde jsou ženy nejkrásnější,“ dodal galantně.

Reklama

Další články

Načítám