Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco jiné celebrity vyrážejí v zimě na exotické dovolené do teplých krajin, šéfka Kapky naděje Vendula Pizingerová (52) se svým o šestnáct let mladším manželem Pepou vyrazila na soukromý kurz přežití.

Pepa si potrpí na pořádné adrenalinové dovolené a Vendula rozhodně nepatří ke slečinkám, co nic nevydrží. Společně tedy nasadili sněžnice a uprostřed lesa přespali ve spacácích na sněhu.

V Jizerských horách panují obrovské mrazy, ale to Vendule vůbec nevadilo. „Spíme ve sněhu. Že prý mám spacák do minus 40. Jistě, v noci pocitově přes minus 20, vlastně ani nevím. Spát venku stojí za tu ranní krásu,“ pochlubila se na sociální síti zimním bejvákem Vendula, kterou ráno k snídani rozhodně nečekal žádný all inclusive servis.

S manželem si rozdělali oheň, aby se zahřáli, a posnídali chleba s paštikou. Prostě romantika jako hrom.

Ve svém manželství se zkrátka Vendula asi tepla nedočká. "My ho máme jinak, máme teplo ve vztahu, a to je hezčí. A taky teplo rodinného krbu, u kterého taky rádi sedíme," smála se nedávno Vendula, která si ale na krb bude muset ještě počkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám