Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manžel Ornelly (31) Josef Kokta (59) se koncem minulého roku potýkal s vážnými zdravotními problémy. Dokonce mu doopravdy šlo o život a Štědrý den s ním Ornella a jejich společný syn Quentin strávili u nemocničního lůžka.

Kokta byl v nemocnici kvůli hnisu v tříslech, který mu způsobil otravu krve. Podstoupil několik operací a jeho život visel na vlásku. Na snímcích z nemocnice působil hodně zbědovaným dojmem. S neupravenými vousy a vlasy vypadal opravdu žalostně.

Teď už je však Pepa nějaký ten pátek v domácím léčení a dokonale prokoukl. Skoro jako Jan Werich ve filmech Císařův pekař a Pekařův císař.

Protože s Ornellou slaví výročí, zašel si k holiči a prošel výraznou proměnou. „Ten rozdíl je vážně markantní, teď už ho nepustím ven,“ napsala pod fotku fešáka Pepy Kokty nadšená Ornella.

Pod snímkem omládlého Pepy se to jen hemžilo pochvalnými reakcemi. „Omládl o dvacet let, to už měl udělat dávno,“ zněl jeden z mnoha komentářů. „Pepa je sekáč,“ přidal se další. Ornella se tak po zásluze dme pýchou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám