Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Kuklová (55) má za sebou premiéru jako modelka kalendáře, který nafotila pro jednu firmu spolu se zpěvákem Petrem Jandou. "Byl to můj první kalendář v životě. Ale ráda přijímám to, co přichází," řekla Super.cz.

Kalendář je tak trochu v mafiánském stylu. "Bylo to hezké a nejdůležitější je tým, se kterým pracujete, a Péťu já mám hrozně ráda," mínila. Některé záběry jsou ale třeba z mrazírny, což nemuselo být úplně příjemné. "Myslela jsem si, že to bude nepříjemnější. Ale zase taková zima tam nebyla, pan fotograf fotil rychle, ale hlavně tam bylo čisto a hezké prostřední," překvapila nás.

V novém roce se herečce prý daří dobře, začala ho hodně pracovně. "Mám hodně zájezdů, tenhle týden třeba Zlaté hory nebo Vyškov, kde tedy bylo zrovna dost minus, že jsem dlouho nemohla rozmrznout," smála se.

V televizi ji ale hned tak neuvidíme. "To opravdu ne. Mám teď tolik divadla, že i kdyby přišla nějaká nabídka, tak ji nemohu přijmout," dodala. A ani nový muž se v jejím životě neobjevil. "Nedávám tomu příležitost, nic na svém životě neměním," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám