Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro většinu rodičů by bylo příliš nezodpovědné pořizovat si při vleklých finančních potížích a v nahnutém manželství další dítě, to však neplatí u Tori Spelling (50) a jejího chotě Deana McDermotta. Pár, jehož bouřlivé manželství plnilo stránky bulváru po celém světě, se co nevidět dočká pátého potomka.

Představitelka Donny Martinové ze seriálu Beverly Hills 90210 je v posledním trimestru těhotenství, ale péči o své ratolesti ve věku od čtyř do devíti let zatím zvládá i bez pomoci chův či babiček. V neděli vyrazila se všemi čtyřmi na závodní okruh pro motokáry MB2 Raceway v kalifornském Sylmaru a strávila tam s nimi celé čtyři hodiny.

Rozvod s jejím hereckým manželem byl přitom v roce 2014 téměř na spadnutí. Padesátiletý McDermott byl Tori nevěrný. Hluboký šrám na důvěře ale herečka očividně řeší dalším potomkem, přestože museli rozprodat většinu majetku a nastěhovat se do pronajatého domku. Před časem promluvili i o tom, že si nemohou dovolit ani hercovu vasektomii. Že by Tori nezbyly peníze už ani na antikoncepci?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám