Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třicetiletá Katrina Buening z USA nikdy nebyla morbidně obézní, ale do ideální postavy měla daleko, přestože nepatřila k těm, kteří od rána do večera nezavřou ústa a pořád se něčím ládují. Ačkoli se pokoušela držet nejrůznější diety už od třinácti let, váha stále letěla směrem vzhůru...

Mladá žena totiž netušila, že trpí vzácnou alergií a intolerancí na některé potraviny, jejichž energetickou hodnotu její tělo nedokáže zpracovat a ukládá se na ní ve formě tukových zásob. Až když lékaři po letech přišli na to, co za jejím přibíráním stojí, vše nabralo rychlý spád. Brunetka ze Springfieldu v Missouri najednou zvládla během šestnácti měsíců zredukovat váhu o úctyhodných 35 kilogramů.

Katrina zároveň hodlá pomáhat i ostatním lidem, kteří dosud sváděli marný boj s kilogramy. O své vlastní poznatky a zkušenosti se proto dělí s ostatními na internetu a zároveň se začala věnovat i trénování fitness.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám