Hlavní obsah
Článek

Sebevědomá, spokojená a krásná. Trojice pojmů, které mnoha ženám ve slovníku často chybí. A přitom stačí tak málo. Trápí i vás některé nedokonalosti na vašem zevnějšku? Známe recept, jak na krásu vyzrát. Svěřte se do péče týmu těch nejkvalitnějších odborníků z FORMÉ clinic. Má to ale jeden háček! Už nebudete chtít jinam. FORMÉ je totiž tak trochu jiná klinika. Přesvědčte se sami.

Jako v bavlnce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spojení kvalitního servisu a pocitu luxusního hýčkání. Dva základní pilíře, na kterých filozofie kliniky stojí. Úroveň poskytovaných služeb je opravdu velmi vysoká. Přestože je plastická chirurgie lékařský obor, jako v nemocnici si rozhodně nepřijdete. FORMÉ je důkazem, že za standardní ceny můžete získat nadstandardní péči. Veškeré zákroky jsou prováděny co nejšetrněji s použitím těch nejkvalitnějších materiálů. Za tím vším stojí perfektně spolupracující tým, kterému jde o to, aby byl každý klient spokojený a odcházel domů se svým splněným snem.

Operace, na kterou se budete těšit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A jak to na klinice chodí? Kvalitní a nadstandardní péči očekávejte od začátku až do konce. Už při příchodu na recepci na vás dýchne takřka domácí atmosféra. Nad šálkem kávy si pak s lékařem domluvíte plánovaný zákrok a zeptáte se na vše, co vás zajímá. Samotná operace zabere na sále pár hodin, jeden až dva dny pak budete odpočívat přímo na klinice. Nečekejte ale sterilní nemocniční pokoj, budete si zde připadat spíše jako v obýváku, ve kterém máte vše potřebné. A pak? Pak už si budete užívat jen výsledek. „Díky opravdu kvalitním operatérům provádíme veškeré zákroky bez pooperačních komplikací, ty se objevují opravdu velmi zřídka,“ uvádí ředitelka FORMÉ clinic Andrea Šifnerová.

Cena se vším všudy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na klinice si za nadstandard nepřiplácíte. Je samozřejmostí. Každý zákrok je all inclusive. V jeho ceně tak máte pooperační ubytování v moderních pokojích, kde se rozhodně nudit nebudete. Během hospitalizace máte k dispozici tablet s wifi připojením nebo dvd přehrávač s filmy mnoha žánrů. A k tomu všemu si pochutnáte i na jídle, podávána je pouze bio strava v té nejvyšší kvalitě. Po zákrocích v celkové i lokální anestezii je navíc zajištěn odvoz klienta vozidlem TAXI služby v rámci Prahy zdarma. Objednat se můžete i na více zákroků najednou. Na vše je možné domluvit si i splátkový kalendář, nákladnou operaci si rozložíte na několik měsíců tak, aby to vaše peněženka unesla.

Špičkový personál

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klinika si zakládá na individuálním přístupu ke každému klientovi, a to před zákrokem i po něm. O klienta se od první návštěvy až po opuštění kliniky stará ochotný personál složený nejméně z 8 lidí. „Abychom měli na každého klienta dostatek času, provádíme maximálně čtyři operace denně a zaměstnáváme pouze prověřené operatéry se zkušenostmi ze zahraničí,“ doplňuje Andrea Šifnerová. Hnacím motorem kliniky je spokojený personál. Vzájemná týmová kooperace vytváří mezi zaměstnanci FORMÉ pozitivní atmosféru, která se odráží v efektivních výsledcích celé kliniky, jež si za svou relativně krátkou dobu působnosti vybojovala přední místo mezi nejlepšími českými klinikami.

A vědí to i v zahraničí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dalším důkazem, že klinika ví moc dobře, co dělá, je velká návratnost klientů z ciziny. Ti slyší na vysokou úroveň poskytovaných služeb za standardní ceny. Zahraniční klientela v porovnání s tou českou nastavuje laťku v poskytovaném servisu velmi vysoko. „Problémem Čechů je to, že jsou stále málo asertivní a za své peníze nečekají přehnanou péči a spokojí se s málem. Také raději s vidinou ušetření volí kliniky, kde se nepoužívají tak kvalitní materiály. My však dokážeme nabídnout bezkonkurenční servis za použití nejlepších materiálů, aniž by byly ceny vysoké,“ uzavírá Šifnerová. Sny se plní ve FORMÉ clinic!

Další články

Načítám