Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeho syn Jakub Prachař exceluje v ústřední roli seriálu Ohnivý kuře na Primě, s nímž jsou ostatně spojeni i David Prachař a jeho žena Linda Rybová. Nejedná se však o role hlavní. V té se starší z Prachařů představil na konkurenční Nově v seriálu Specialisté. Ztvární vyšetřovatele Pavla Vondráčka.

„Pavel je hlavní vyšetřovatel, který má na akčnější věci mladší členy týmu, což je příjemné. Je vdovec, má jednu dospělou dceru, která už vystudovala vysokou školu. Je to muž v pozadí, který hýbe ostatními členy týmu. Má na ně jisté nároky, ale naštěstí se moc neúčastní nejakčnějších scén,“ popsal svou roli herec, který nabídku přijal s radostí. „V seriálu jsem kriminalistu ještě nehrál, ve Specialistech navíc hraji staršího pána, takže jsem rád, že jsem se konečně propracoval na post hlavního kriminalisty,“ uvedl.

Vedle charakteru role vítá také prostředí, v němž seriál vzniká. „Na celém natáčení je příjemné, že většina scén se odehrává v reálech, ve městě, což už dnes není časté. První natáčecí den jsme strávili v tramvaji, byla velká zima, jezdili jsme po Praze a já jsem měl radost, protože obvykle tramvají moc nejezdím, chodím spíše pěšky,“ smál se Prachař, který bude šéfovat Zuzaně Kajnarové, Marku Adamczykovi a Jakubu Štáfkovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám