Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Alice Bendová po porodu zhubla velice rychle 12 kilo. Jak se jí to povedlo? „Skončilo pojídání italských salámků, baget, másla a taky po páté hodině nejím,“ prozrazuje Alice. To ale určitě nebylo všechno.

Alice také navštívila neinvazivní kliniku YES VISAGE

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Tam mi provedli bezbolestnou liposukci zmražením,“ pochvaluje si. "Invazivní věci jako operace a jehly nemám ráda, takže nějaké klasické liposukce či bolestivé odsávání tuku kanylou to vůbec není pro mne! Navíc člověk potom nemůže fungovat. Takhle když jdete na liposukci zmražením, jste tam hodinku, pak jdete domů či do práce, jste úplně v pohodě, nic vás nebolí. Takže jsem tento zákrok podstoupila a musím přiznat, že na tom těle a volném oblečení je to tedy opravdu poznat!" přiznává Alice.

Liposukce zmražením tukových buněk neboli kryolipolýza

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Během jedné hodiny aplikace, kdy si čtete časopis nebo esemeskujete se známými se odbourá minimálně 25 % tuku a navíc oproti ostatním způsobům hubnutí je tento výsledek bez rozdílu u všech a trvalý! A to vše bez bolesti a diet! Konečně zázrak a vysvobození pro všechny, jenž mají nějaké to kilo nebo špíček navíc!

A co na to lékař MUDr. Pavel Boček?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Jedná se o převratnou, maximálně bezpečnou a doposud nejúčinnější bezbolestnou "liposukci" vůbec s prokazatelnými a trvalými výsledky. To vše bez jakéhokoliv řezání do těla,“ potvrzuje MUDr. Pavel Boček, jenž je specialistou v pražské Fakultní nemocnici v Motole, ten také ovšem ještě varuje: „Pozor na levné kosmetické přístroje a salony nabízející procedury pod pojmem kryolipolýza za "pár stovek" na slevových portálech, jedná se pouze o kosmetické procedury bez výsledku, jaký má skutečný patentovaný lékařský přístroj amerického výrobce, který jako jediný vlastní certifikát účinnosti a nezávadnosti FDA."

Revoluční technologie na kryolipolýzu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V České republice vlastní skutečný lékařský přístroj k procesu hubnutí kryolipolýzou v Praze, Brně a Ostravě pouze neinvazivní kliniky YES VISAGE, kde také zákroky provádí zdravotní personál. Tato patentovaná revoluční technologie je výraznou a zatím jedinou alternativou k chirurgickému zákroku. Neinvazivní kliniky a salony YES VISAGE v Praze, Brně a Ostravě si kromě Alice Bendová oblíbily také známé tváře z řad celebrit. Není tajemstvím, že mezi spokojené klientky patří také topmodelka Simona Krainová, zpěvačky Lucie Bílá, Marta Jandová, moderátorky Michaela Ochotská, Eva Decatelo, Halina Pawlowská, modelky Agáta Hanychová, Eliška Bučková, Hanka Mašlíková, herečky Tereza Kostková, Kateřina Brožová a mnoho dalších... TIP: Soutěž o skutečnou kryolipolýzu (liposukci zmražením tukových buněk).

Další články

Načítám