Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejznámější seriálovou rolí Jakuba Štáfka je bezesporu postava Matěje Jordána v seriálu Ulice. Účinkuje v něm od začátku a v podstatě dospíval před kamerou. A na Nově kývl i na další nabídku. Představí se v seriálu Specialisté v roli vyšetřovatele, komisaře Lukáše Panenky.

„Je to specifická postava mladého, ambiciózního vyšetřovatele, který chce páchat dobro a brát spravedlnost do vlastních rukou. Na druhou stranu se snaží situace zlehčovat, ne vždy se bere vážně. Velice dobře umí pracovat se zbraní a vždy efektivně zneškodní pachatele,“ popsal Jakub.

Diváky prý čekají akcemi nabité scény a prý i peprné. „Natáčení je poměrně fyzicky náročné a vzhledem k tomu, že většina scén se odehrává v exteriéru, občas to kvůli počasí není vždy úplně příjemné,“ dodal Štáfek.

Roli kolegy Lukáše Panenky pak vzal Marek Adamczyk, kterého diváci mohli vidět (po epizodě) v Případech 1. oddělení, Atentátu, Mordpartě či Světu pod hlavou, ústřední čtveřici pak doplní Zuzana Kajnarová a David Prachař.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám