Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Sarah Jessica Parker (46) je již 14 let šťastně vdaná za hereckého kolegu Matthew Brodericka (49), s nímž má také dvě krásné holčičky. Marion a Tabitha se narodily v červnu 2009. Jako dvojvaječná dvojčátka si nejsou téměř vůbec podobná. Koncem minulého týdne se spokojená rodinka vydala podívat do jazzového podniku Minton’s Playhouse v Harlemu.

Manželé spolu mají ještě syna Jamese Wilkieho Brodericka, jemuž bude tento měsíc deset let. James byl pojmenovaný po Broderickově otci a jeho druhé jméno bylo inspirováno spisovatelem Wilkie Collinsem. Před dvěma lety se pak stali rodiči děvčátek Marion Loretty Elwell a Tabithy Hodge, které porodila náhradní matka.

Dvojice spolu s dětmi žije od roku 2009 v New Yorku. Jejich druhým domovem je pak sídlo v irské vesnici Kilkar, kde Broderick trávil letní prázdniny během svého dětství.

Sarah Jessica Parker, která byla s Angelinou Jolie nejlépe placenou herečkou minulého roku, před Broderickem chodila sedm let s hercem Robertem Downey Jr. Také Matthew měl vztah se slavnou ženou. V roce 1986 se zasnoubil s Jennifer Grey známou jako Baby z Hříšného tance. K svatbě však nakonec nedošlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám