Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno jsme vás informovali, že se moderátor Robert Paulat (44) zasnoubil s o osmnáct let mladším partnerem Jirkou. Krok do nového života se rozhodl pár oslavit v exotice, a tak po oslavě příchodu nového roku vyrazil na Maledivy.

Přeprava do ráje v Indickém oceánu páru trvala celý den. „Cesta na Maledivy je dlouhá, my jsme zvolili let do Kataru a z Kataru do Male. Já létání miluji, a tak si dokonce užívám i turbulence. Je to takové zpestření dlouhého letu. Jirka se bojí startu, a tak se ho vždy snažím nějakým způsobem rozptýlit, aby zapomněl, že už jsme ve vzduchu,” říká Robert, kterému náročnou cestu vynahradil relax v cíli.

„Toto místo je ráj pro líbánky a nabraní sil do toho našeho uspěchaného světa. Všichni jsou v dobré náladě, pláže jako z pohlednice. Jídlo prvotřídní kvality a potápění, které se dá srovnat jen s Tahiti. Plavat s rejnoky a žraloky anebo si pohrát s karetou není na Maledivách náhoda, ale denní rutina,” nadšeně popisuje Robert. Snoubenci si ve vodní vile na kůlech užívají jeden druhého, moře a slunce. V naší galerii se můžete na vlastní oči přesvědčit, že většinou neoblékají ani plavky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám