Hlavní obsah
Článek

Velmi krušným obdobím plným strachu prochází Diana Kobzanová (42). Modelku a moderátorku, která žije s partnerem Michaelem Frolíkem a dcerou Ellou v Kanadě, trápí špatný zdravotní stav jejího pejska. Fenku anglického bulteriéra Miu před dvěma dny postihl kolaps a Kobzanová pejska okamžitě odvezla na veterinární kliniku.

„Mám za sebou jeden z nejhorších zážitků v životě. Mia z ničeho nic dostala epileptický záchvat. Naštěstí jsme byli doma. Přiznávám, že jsem tak na minutu ztratila tu svoji slavnou ’pohotovost’. Naštěstí jsem byla schopná se rychle probrat, dovláčela jsem ji v křečích do auta, pak mi nešla vyndat, celé to trvalo nekonečných deset minut,” popsala okamžiky hrůzy Diana. Se svými starostmi se modelka a moderátorka svěřila na sociální síti Instagram, což se dá snadno pochopit vzhledem k tomu, že v Kanadě je odřízlá od svých přátel a rodiny.

Podezření na epilepsii se nakonec vyvrátilo, stejně jako možnost infarktu či nádoru. Veterináři odhalili, že fenka prodělala dvakrát mozkovou mrtvici. „Pro někoho je pes jen zvíře, pro nás a pro velkou spoustu z vás je součástí rodiny. Pátek třináctého bude už vždycky mým šťastným dnem,” radovala se Diana poté, co jí lékaři předali její milovanou fenku do domácího ošetřování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám