Hlavní obsah
Článek

Miro Žbirka (64) neprožívá příliš šťastné období. Po oslavách Nového roku se sice zpěvák vydal do svého milovaného Londýna, který považuje za svůj druhý domov, pobyt v deštivém prostředí jeho tělu ale neudělal vůbec dobře a běžné nachlazení se rozvinulo v zápal plic.

Místo pracovních povinností se tak musel Žbirka v teple kurýrovat pomocí obrovského množství medikamentů, které si dokonce vyfotil a fotku zveřejnil na sociální síti. Domácí samoléčba ale nezafungovala. Interpret hitů Biely kvet nebo Atlantida musel vyhledat odborníky, kteří mu v nemocnici nasadili kapačku. „Dá se říct, že mě to už nebaví,” komentoval fotku s infuzí zpěvák.

Informace o zápalu plic Mekyho zjevně vystrašila. Nejenže nemoc ohrožuje jeho kariéru, ale na zmíněnou chorobu zemřela zpěvákova maminka. Snímek s kapačkou vyděsil nejen jeho fanoušky ale i blízké přátele George a Radku, kteří pro něj vypravili soukromý tryskáč. Tím se Meky dopravil z Londýna do Prahy.

„Zdravím vás, přátelé, už jsem doma. Děkuji za váš zájem o moje zdraví. Věřím, že se v budoucích dnech dám do kupy. Jak hovoří Angličané a kapela The Cure: Boys don’t cry," napsal Meky.

Reklama

Další články

Načítám