Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miro Žbirka (64) neprožívá příliš šťastné období. Po oslavách Nového roku se sice zpěvák vydal do svého milovaného Londýna, který považuje za svůj druhý domov, pobyt v deštivém prostředí jeho tělu ale neudělal vůbec dobře a běžné nachlazení se rozvinulo v zápal plic.

Místo pracovních povinností se tak musel Žbirka v teple kurýrovat pomocí obrovského množství medikamentů, které si dokonce vyfotil a fotku zveřejnil na sociální síti. Domácí samoléčba ale nezafungovala. Interpret hitů Biely kvet nebo Atlantida musel vyhledat odborníky, kteří mu v nemocnici nasadili kapačku. „Dá se říct, že mě to už nebaví,” komentoval fotku s infuzí zpěvák.

Informace o zápalu plic Mekyho zjevně vystrašila. Nejenže nemoc ohrožuje jeho kariéru, ale na zmíněnou chorobu zemřela zpěvákova maminka. Snímek s kapačkou vyděsil nejen jeho fanoušky ale i blízké přátele George a Radku, kteří pro něj vypravili soukromý tryskáč. Tím se Meky dopravil z Londýna do Prahy.

„Zdravím vás, přátelé, už jsem doma. Děkuji za váš zájem o moje zdraví. Věřím, že se v budoucích dnech dám do kupy. Jak hovoří Angličané a kapela The Cure: Boys don’t cry," napsal Meky.

Reklama

Další články

Načítám