Hlavní obsah
Článek

Vítězka show Tvoje tvář má známý hlas není ve své rodině jedinou herečkou. Stejné profesi se věnuje i její mladší sestra Michaela Horká (30), která dostala příležitost v pořadu Soudní síň.

Hanu Holišovou (43) spousta diváků zaznamenala až díky převtělovací show, ale tehdy už za sebou měla například roli v seriálu Velmi křehké vztahy, kde se provdala za Daniela Bambase. Také Michaela se už v minulosti objevila v primáckém seriálu, když tvořila pár s Lukášem Hejlíkem (44) v Ošklivce Katce.

Blondýnka, již by jako sestru tmavovlasé Hanky tipoval málokdo, se nyní opět objeví na televizní obrazovce. Michaela, která v muzikálu Mata Hari alternovala Kateřinu Brožovou (56) a Yvettu Blanarovičovou (60), získala roli advokátky v Soudní síni na Primě.

„Musím přiznat, že mě tato profese nejvíce zajímá z hereckého hlediska. Bavilo mě hrát advokáta. Ale je také pravda, že více rozumět zákonu jako takovému a být zkrátka právně více znalá se hodí do života za každých okolností. Pro začátek mám doma alespoň Ústavu ČR,“ řekla herečka, která si z natáčení odnesla nové poznatky.

Reklama

Další články

Načítám