Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Než si vytvořil stálejší pozici na hudebním nebi, tak Pavel Callta sám dlouho obrážel konkurzy a hudební soutěže. Nyní se interpret písní Naštěstí, Terapeut nebo Mami dostal na druhou stranu barikády a společně s hudebními profíky ze svého vydavatelství coby porotce vybíral nové hvězdičky do hudebního projektu AquaBabes. „V téhle roli se cítím dobře. Sešla se tady dobrá parta lidí, je tady fajn atmosféra a holky jsou talentovaný, tak si to užívám,” svěřil se nám Callta.

Není to tak, že bychom dané slečně řekli, že ji nebereme. Až po jejím odchodu se domluvíme. Není to jako v televizních talentových soutěžích, kdy soutěžící občas poníží hlavně proto, aby udělali show. Je to přátelské. Jde nám o to, aby holky dobře zpívaly a tancovaly a hlavně aby jim to dohromady fungovalo,” vysvětloval zpěvák.

Už počtvrté odborná porota vybere na základě castingu nejtalentovanější dívky, které následně utvoří hudební skupinu. Té je na dobu jednoho roku propůjčena značka AquaBabes, pod níž dívky nahrají píseň. První song Neříkej mi baby se stal nejpopulárnějším českým videem na internetu v roce 2014, druhá píseň Čistá jako láska získala v roce 2015 první příčku v žebříčku nejsledovanějších reklam. Autorem textu letošní písně se stal právě Callta, který takto vlastně získal možnost usednout v porotcovské lavici. „Dostal jsem letos možnost složit text. Mám proto taky nějaké slovo, abych vybral dané interpretky,” řekl Pavel.

V rámci projektu navíc dívky získají bohaté zkušenosti z vystupování na koncertních pódiích či televizních obrazovkách, zároveň absolvují profesionální focení a natáčení videoklipu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám