Hlavní obsah
Článek

Bývalá novácká moderátorka Michaela Ochotská (39) teď zrovna neprožívá nejlepší životní období. Její manžel Lukáš Rosol (38) si užívá romantické chvilky s fitness trenérkou Anetou Znamenáčkovou, zatímco Míša bydlí u rodičů v Nupakách a přemýšlí, co udělala špatně.

Rosol mezitím vydal prohlášení, že za rozchodem stojí neustálé hádky a stres. Přesně před dvěma lety ale manželé prožívali nejkrásnější životní období.

Právě 13. ledna se jim před dvěma lety narodil syn André, který je teď pro Míšu tou největší útěchou. Rodinka tehdy působila neskutečně šťastně.

V době narození syna ještě nebyli manželé, ale láska jim stále kvetla, a tak se v létě konala svatba. Ochotská s Rosolem si nepotrpěli na ošklivé pověry, a tak ve svém životě vsadili na nešťastné číslo třináct. V jejich případě ale pověra napůl zafungovala.

Syn se jim bez pohromy narodil 13. ledna, a tak se spokojení rodiče rozhodli vzít půl roku po jeho narození 13. července ve 13 hodin. Rok a půl po veselce s nešťastnou třináctkou se jim však manželství začíná rozpadat a jediné štěstí, které jim třináctka přinesla, je tak jejich společný syn.

Stát se sice samozřejmě může leccos, ale zatím to s Míšou a Lukášem moc růžově nevypadá. Obzvlášť proto, že tenista má momentálně oči pro úplně jinou krásku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám