Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Dlouho očekávaná svatba Sira Paula McCartneyho (81) a Američanky Nancy Shevell (51) je na spadnutí. Tvrdí to alespoň jejich přátelé, které citoval britský The Mirror.

Pár už minulý týden odletěl z New Yorku do Británie a podle všeho dokončují přípravy na „malý rodinný obřad“ na Paulově statku v hrabství Sussex.

Paul se podle tisku snaží vyhnout „cirkusu“, jaký panoval kolem jeho svatby s Heather Mills v roce 2002. Sňatek netrval dlouho a pro Paula skončil jedním nejdražších rozvodů v dějinách.

„Vezmou se každou chvíli,“ prozradil listu zdroj. „Jsou velmi rozrušení a vše už je v podstatě na svém místě. Rodina a přátelé jsou v pohotovosti,“ dodal.

Newyorská rodačka Nancy podle přátel se chtěla vdát ve spojených státech, nakonec ale kvůli Paulovi souhlasila se svatbou v Británii. „Chtěla se vdát v New Yorku, ale věděla, že svatba v Anglii udělá Paula šťastným,“ prozradil zdroj.

„Nakonec se rozhodla vdát v Británii a večírek pro své americké přátele udělat až později,“ doplnil.

McCartney už se žení potřetí. Jeho první žena Linda v roce 1998 podlehla rakovině prsu. Podruhé si v roce 2002 vzal Heather Mills, s níž se rozvedl o šest let později. S Lindou má Paul tři děti a adoptoval její dceru Heather. Z druhého manželství má dceru Beatrice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám