Hlavní obsah
Článek

Adrenalinová reality show Robinsonův ostrov vzbuzovala očekávání vypracovaných pánských i dámských těl. Těch se sice diváci v jisté míře dočkají, ale chybět nebude ani soutěžící parametrů krev a mlíko, která do soutěže vnese lidovou bodrost.

Až v pondělí na Nově odstartuje reality show, která se natáčela v prostředí exotických Filipín, jedna účastnice bude nepřehlédnutelná. Na dno fyzických i duševních sil si sáhne i paní Iveta z Boreče u Lovosic. Šestačtyřicetiletá trafikantka je sice starší než její kolegyně, ale v Robinsonově ostrově nebude za žádnou outsiderku. Iveta se sice nemůže pochlubit vypracovanou postavou, ale má za sebou bohaté životní zkušenosti včetně pobytu na několika táborech, které jí mohou být k dobru.

Neohrožená mamina tří synů, z nichž každý má otce jiné národnosti, je dle svých slov velká srandistka, takže na opuštěném ostrově bude o zábavu postaráno. Při fyzicky náročných disciplínách nejspíš Iveta svému týmu příliš nepomůže, ale v reality show může zúročit svůj kuchařský um. K jejím koníčkům patří zahrádka a domácí práce, což se může v soutěži hodit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám