Hlavní obsah
Článek

To tu ještě nebylo. Před prvním castingem na novou Českou Miss si nové vedení soutěže na adeptky vymyslelo neuvěřitelnou věc. "Pronajalo" si soupravu metra, holky svléklo do plavek a čekala je pořádná párty jízda do Letňan a zpět.

Nová ředitelka České Miss Eva Čerešňáková s partnerem Martinem Ditmarem prozradili, že nejlepší nápady vznikají po láhvi vína, a i tento tak vznikl. "Nová Česká Miss je nová, jiná. Chceme odkrýt backstage, cestu od prvního dne, zdokumentovat ji. Jsme rádi, že jsme našli spoustu krásných mladých dívek. Život není jen procházka růžovou zahradou, dělat modeling, dostat se do světa šoubyznysu je leckdy náročné. Holky testujeme, jak jsou odvážné, poznáme jejich povahu, charakter," řekla Super.cz Čerešňáková.

Všechny přihlášené dívky výzvu přijaly. "Žádná dívka to neodmítla, říkali jsme jim, co je čeká, že to bude velká show, párty, že se jdeme bavit, že natáčíme teaser," prozradil Ditmar.

Na prvním castingu porota vybrala sedm dívek, které o postup do finále budou bojovat v semifinále. "Jsme spokojeni, přihlásilo se hodně dívek. Jsou aktivní na sociálních sítích, prezentují se, ukazují, co v nich je. Dnes už kontrolujeme naživo, jak vypadají, díky těm informacím, které máme, se nám lépe vybírá," řekla Čerešňáková.

"Hledáme krásnou dívku a osobnost a už na té první cestě bylo vidět, že jsou dívky, které jsou osobnosti připravené se bavit, sdílet svůj život, vybrali si tuhle cestu a jdou za svým cílem," dodal Ditmar.

Reklama

Další články

Načítám