Hlavní obsah
Článek

Idol všech dívek a žen Lukáš Vaculík (61) se vrací na televizní obrazovky. Už v neděli ho diváci uvidí v kriminální sérii Temný Kraj.

Vaculík si zahraje elitního kriminalistu a odborníka na sériové vraždy Petra Kraje, který však ze zdravotních důvodů dává sbohem velkoměstu a stěhuje se na chátrající faru po svém strýci v malebném kraji opředeném strašidelnými legendami a pověstmi.

Jak už to tak bývá, coby workoholik odpočívat moc neumí, a tak se na vesnici pustí do vyšetřování několika místních případů. Ještě předtím, než odjede na vesnici, ho lékař důrazně varuje před podceněním zdravotních problémů.

A už na záběrech z ordinace lékaře si fanynky Lukáše Vaculíka přijdou na své. Vaculík totiž jako pacient na moment vystaví na odiv své mužné pozadí. Více uvidíte ve videu.

Vaculík má v seriálu nerozlučného kamaráda - pejska Egona. S ním se samotný herec na natáčení moc sblížil. „Naši vždycky měli psy a já je mám strašně rád. A tenhle je bezvadný, já říkám, že je nedomazlený. Mám pocit, že scény, kde měl hrát, že mě moc nemusí nebo že na sebe nenechá sáhnout, se snad ani nepodařily natočit. Jednou ho podrbete a už se ho nikdy nezbavíte. Taková šťastná povaha. Přívětivý a mazlivý pesan,” nechal se nedávno slyšet Vaculík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám