Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vypadá to tak, že ač se noví majitelé České Miss Eva Čerešňáková a její „šamstr“ Martin Ditmar snaží zlepšit jméno soutěže, jak chtějí, vyváznou jen s kritikou. Teď tihle dva pracovní i životní partneři vymysleli „geniální“ věc, když cestou na casting účastnice musely pózovat v pražském metru jen v plavkách. A jejich pohledy plné studu mluvily za vše. Organizátorům se teď vysmál i samotný Jaromír Jágr (52). Hlasujte v anketě na konci článku!

Video z přepravy holčiček, které aspirují na titul nové nejkrásnější české ženy, sdílel na svém profilu na sociální síti Libor Bouček (43) s tím, že neví, co si o tomhle kroku organizátorů myslet.

Většina jeho přátel psala slova o lacinosti, směšnosti a trapnosti s tím, že pokud majitelé slibovali vrátit soutěži prestiž, dělají prý vše pro to, aby dosáhli opaku. Podle jednoho z komentujících to připomínalo promo na noční klub.

Vyjádřila se ale i Jágrova holka. „Nedalo mi to a otevřela jsem to, vydrželi jsme se dívat 31 vteřin,“ napsala Veronika Kopřivová (33) a přidala vysmátého smajlíka plus toho, který naznačuje, že je člověku stydno.

Ta dlí s Jaromírem na Floridě, a když zrovna nemá hokejista zápasy, tráví spolu většinu času. Aspoň se ale u videa pobavili. Nová Česká Miss každopádně evidentně nemůže počítat s tím, že by nějak mohla Jardu zlanařit ke spolupráci…

Co si myslíte o krocích nových majitelů České Miss?
Jsou super, vrátí soutěži prestiž
5,1 %
Dělají vše pro to, aby klání dívek ještě víc zesměšnili
94,9 %
Celkem hlasovalo 91738 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám