Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je to vůbec možné? Výprodeje spodního prádla na rajpradla.cz jsou tady! Představujeme vám ty nejžhavější slevy až 50% nejen na podprsenky, ale na všechno spodní prádlo. Navíc máte možnost si nechat zboží zaslat zdarma na vyzkoušení a zaplatit ho až za 14 dnů.

Plné tvary mají zelenou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na rajpradla.cz vždy. Perfektně padnoucí Miriam vás o tom přesvědčí. Dokonalý střih, elegantní barvy - to je to pravé pro každou ženu, která svému poprsí a sobě ráda dopřeje pocit pohodlí. Podšité košíčky zaručí perfektní tvar a široká ramínka pomohou udržet tíhu ňader. Líbí se vám? Neváhejte, nebudete litovat.

Pro střední a plnější poprsí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spojením jednoduchosti střihu a mikrovlákna vznikl bestseller mezi podprsenkami pro střední a plnější poprsí. Joanna. Toužíte po dokonale kulatém tvaru vašich ňader? Odpověď zní Joanna. A v čem se skrývá její kouzlo? Je to jednoduché, dokáže pozvednout poprsí díky vyztužení ve spodní části košíčků, boční výztuhy dodají stabilitu, lesknoucí mikrovlákno ji dozdobí nádechem luxusu. A….voila! Výsledkem je perfektně padnoucí podprsenka, nyní navíc za super cenu.

Léty ověřený model

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ano, jednou z nejoblíbenějších podprsenek na rajpradla.cz je Yvette. Tisíce spokojených žen jsou toho důkazem. Je ideální volbou pro všechny typy poprsí - nabízí košíčky až do velikosti H. Je líbivá, co říkáte? Dokáže vymodelovat prsa do velmi přitažlivého tvaru. Přesvědčte se!

Přizpůsobí se tvaru vašich ňader

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte ráda klasiku? Pak je Lusi správná volba. Hladké košíčky z bavlny a mikrovlákna, na košíčcích jen mírně nařaseného, vykouzlí na vašem těle dekolt, který nikdo nepřehlédne. Pevný, kulatý a dokonale sexy. Vaše sebevědomí raketově vzroste a, ruku na srdce dámy, jsme rády sebevědomé, že?

Hladká podprsenka je základ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblíbený spacer s krycím názvem Sabine. Hledáte neviditelnou podprsenku? Už nemusíte. Máme ji pro vás. Bezešvá, prodyšná, lehká, s termicky formovanými košíčky. Dovolí vašemu poprsí dýchat. Po oblečení se vlivem teploty vašeho těla dokonale přizpůsobí. Střih half cup odhalí vrchní linii ňader, udělá je přitažlivější a….jsme zase u toho - vás sebevědomější. Díky hladkému střihu není vidět pod oblečením. Dámy, sklady se rychle vyprazdňují, nechcete o ni přijít, že ne?

Další články

Načítám