Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Přístav se po krátké pauze vrací na televizní obrazovky. Diváci se mohou těšit na nové postavy, které doplní oblíbenou dvojici Kairu Hrachovcovou (49) a Petra Čtvrtníčka (52).

A jedná se o opravdu pestrou skupinku herců i neherců. Místního vazbiče si v seriálu zahraje svalnatý Karel Plyšák Frýd, kterého diváci znají díky reality show Big Brother.

Studentku Kláru ztvární slovenská zrzečka Lenka Vacvalová (34) a do Přístavu vstoupí i Mahulena Bočanová (57) coby žárlivá manželka Pavla Císaře (Pavel Novák).

Překvapení čeká na Petra Čtvrtníčka alias Radima Pátka. V Zátoce se totiž objeví jeho syn v podání Marka Lambory, který svého seriálového otce neviděl několik let.

Další novou postavou je herečka Kateřina Lojdová (bývalá manželka Ondřeje Sokola). Ta do Přístavu vstoupí jako nová přítelkyně Viktora Drtiny (Pavel Kříž).

Protřelou ženu za zenitem Vilmu Bláhovou si zahraje Vanda Károlyi, jež sbalí Míru Šimáčka (Václav Jiráček). Diváci se tak mohou těšit na další vtipné příběhy, které okoření nová a značně různorodá sestava postav.

Reklama

Další články

Načítám