Hlavní obsah
Článek

Bývalá novácká hvězda Petr Novotný (76) je už od konce roku ve špitále, kam ho převezli po náhlých zdravotních komplikacích. Přestože rodina dál tají pravou příčinu jeho potíží, ty se nedávno rapidně zhoršily. Nyní jeho syn vydal podrobný komentář k tomu, jak kdysi slavnému baviči je, a odmítl, že by měl problémy s mozkem.

„Jsem zahlcen milými a s nehraným zájmem a obavami psanými zprávami známých i neznámých, kteří posílají sílu tátovi. Dnes jsem mu to v Ústřední vojenské nemocnici (nejlepší špitál v galaxii a hotovo dvacet) ukazoval. Starý pán prostě musí zabojovat. Všem mám bez rozdílu poděkovat. Je slabý, ale hecuje mě, abych ho unesl. Ale to až za odměnu, tati,“ napsal jeho syn Pavel Novotný (43) na svou sociální síť.

Prozradil i to, že Petra Novotného netrápí žádná nemoc související s mozkem, jak některá média uváděla.

„Přestože opravdu nemá akutní neurologické potíže, jak se spekuluje, tak jsem se trošku vyděsil, že mu přeskočilo, když se díval na Šlágr TV. Ale má z něj srandu. Znovuobjevil teletext. Pořád dobrý. Není na tom moc dobře, přes veškerý komfort a skvělé lidi kolem dál neohroženě nenávidí nemocnice, ale žít se mu chce, to zase jo,“ přidává.

„Neztrácí vtip. Říkal jsem mu, že se píše, že má něco s mozkem, načež se strašně urazil, že minule jo, ale teď že je to vyloučeno. Pak mě poslal zavřít okno a mezitím zapomněl, co ho to štvalo, že se píše, a já dělal, že vůbec nevím, o čem mluví,“ otevřeně a mile píše o svém otci „protekční spratek“.

„Jen se trošku zlepší, musím mu přivést Jirku Krampola. Výborná dvojka, tuhle se potkali večer, již oba velmi znaveni, to byl táta v létě naposledy na mecheche. Jirka mu řekl během půl hodiny třikrát ten samý fór, což tátu rozesmálo, že v tom není sám, a vzápětí se mi odmítal přiznat, že si ten vtip samozřejmě nepamatuje,“ doplnil Pavel pobaveně s tím, že jeho táta, titán televizní zábavy, je stále tady a že jeho hlava je už tři roky stejná.

Reklama

Další články

Načítám