Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenista Tomáš Berdych se už pilně připravuje na první grandslamový turnaj sezony Australian Open.

A do Austrálie si přivezl i svou manželku, půvabnou modelku Ester Sátorovou, která je pro Tomáše tím největším povoleným dopingem.

V Austrálii momentálně panují obrovská vedra, a tak to ani Ester s oblékáním moc nepřehání. Na sociální síti se pochlubila fotkou své dokonalé postavy v nových kraťáskách a podprsence.

Štíhlá kráska samozřejmě bude Tomášovi fandit na každém zápase. Ještě předtím, než se naplno rozjede velký tenisový svátek, si Ester a Tomáš udělali výlet do přírodní rezervace Cleland Wildlife Park.

V zoologické zahradě se modelka pomazlila i s koalou. "To je moje děťátko," okomentovala snímek s roztomilým zvířátkem Ester, která s manželem potomky zatím neplánuje.

"Já mám svou kariéru, je mi teprve dvacet čtyři let, Tomáš je na vrcholu své kariéry, takže si myslím, že by to bylo hodně těžké skloubit. Miminko by strádalo. Takže zatím to není na pořadu dne a nejspíš to tak bude pár let," nechala se loni slyšet Ester.

Reklama

Další články

Načítám