Hlavní obsah
Článek

Slovenská herečka Taťána Pauhofová (40) zaujala české diváky jako představitelka titulní role ve snímku Lída Baarová. Nyní přichází do kin komedie Všechno nebo nic, kde také hrdinka neprožívá v životě samé štěstí. Sympatická zrzavá herečka je ale trochu jiného názoru.

"Svým způsobem štěstí prožívá. Ten film je o různých podobách vztahu a vztahy nejsou vždycky jenom růžové anebo jenom zlé. Jsou chvíle, které jsou pro nás velmi radostné, krásné a naplňující, a potom chvíle, které bolí. Myslím, že to zná nejen většina žen, ale i mužů," míní.

Mysleli jsme si, že si Táňa v tomto snímku poprvé zahrála roli maminky, ale spletli jsme se. Mladistvě vypadající herečce už je čtyřiatřicet a pár takových rolí už má za sebou. "V mém věku už mohu být maminkou i velmi velkých dětí, není mi dvacet," krčila rameny a poděkovala za poklonu, že velmi mladě tedy aspoň vypadá.

Jak to Táňa dělá, že tak skvěle vypadá? Zaslechli jsme totiž, že je proti razantním zkrášlovacím zákrokům. "Mám se ráda, cvičím, snažím se dopřát si spánek, vědomě přemýšlím nad tím, co jím, a snažím se prožívat život s radostí v rámci možností, které mám," svěřila.

Její filmová hrdinka na plátně vystřídala tři partnery, otce první dcery diváci nespatří, další dva ztvárňují charismatičtí polští herci Pawel Delag a Michal Žebrowski. A jak to má herečka v osobním životě, dokázala by si představit, že už také bude matkou nejen na plátně? "Můj život je naplněný láskou v různých podobách. Samozřejmě jednou toužím být maminkou, dobrou maminkou. Uvidíme, co nám život přinese. Myslím, že všechno má svůj pravý čas," myslí si.

Diváky, kteří si ji oblíbili ve filmech, zve herečka i do Národního divadla v Bratislavě. "Zkouším novou hru s Jirkou Havelkou a mám tam i další představení, tak si udělejte výlet do Bratislavy," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám