Hlavní obsah
Článek

Česká hudební scéna pláče! Především ta nezávislá, uznávaný hudebník Jackpot Rapper (†30), který ještě nedávno spřádal velké plány, totiž už není mezi živými. Jeho přátelé spekulují o tom, že se oběsil.

I když někteří „koumáci“ samozřejmě přicházejí s myšlenkou, že jde o Jackpotovu legrácku a nachytávku (prank), vše nasvědčuje tomu, že skutečně došlo k nejhoršímu.

„S největší bolestí v srdci vám musím oznámit, že Jackpot Daniels už není mezi námi," napsala jeho přítelkyně Barbora na sociální síť.

Rapper se měl podle zatím nepotvrzených zpráv oběsit, někteří naopak zmiňují možnost autonehody. „Co se mu stalo? On sám,“ píší jeho kamarádi na sociálních sítích.

Ještě na přelomu roku postoval příspěvek o tom, jak je mu fajn, a šestého ledna prodával auto. Pak už se kamarádům a příznivcům neozval.

„Slyšel jsem o tom. Osobně jsme se až tak moc neznali, ale potkali jsme se na pár hiphopových událostech a slyšel jsem některého jeho songy. Ztratili jsme vojáka. Ať dosáhne věčného klidu,“ zavzpomínal na něj pro Super.cz rapper Henry BigDawg.

Existují i nepotvrzené spekulace o příčinách jeho skonu. „Víceméně prohry v pokeru, které ho stály milióny. Řekl bych, že i psychické problémy,“ cituje Blesk údajného kamaráda Jackpotovy přítelkyně. Informace je ale třeba brát s rezervou, nedají se nijak ověřit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám