Hlavní obsah
Článek

Biblický příběh o pokušení a odpuštění je opravdu nadčasový. Své o tom ví herecké hvězdy Joaquin Phoenix (42) a Rooney Mara (31), v nichž natáčení novozákonního příběhu probudilo vzájemné sympatie.

Představitel Johnnyho Cashe z Walk the Line a herečka z filmu Muži, kteří nenávidí ženy loni společně v Itálii natáčeli film s názvem Máří Magdalena. Rooney Mara měla před kamerou možnost prožívat stejné pocity jako biblická hrdinka, která ve společnosti Ježíše Krista zanevřela na své hříšné myšlenky. Toho na plátně ztvární Jaoquin Phoenix, který ji na place tak ohromil, že se do něj zamilovala.

Herci, kteří společně posbírali pět oscarových nominací, svůj vztah udržují v tajnosti. V Hollywoodu se ovšem vždycky najde nějaký dobrák, který informuje média. Joaquin a Rooney se podle něj od sebe nehnuli ani ve chvílích volna a sdíleli spolu jeden hotelový pokoj.

Režisérem filmu Máří Magdalena je Garth Davis, jehož debut Lion získal čtyři nominace na Zlaté glóby, které bohužel zůstaly neproměněny. Nyní má film s Nicole Kidman v pěti kategoriích šanci na cenu BAFTA.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám