Hlavní obsah
Článek

Tento týden bude v primácké kuchařské reality show Prostřeno! asi opět o pořádnou zábavu postaráno. Po včerejším kuchařském překvápku ze strany anorektického homosexuála Kryštofa, který uvařil maso, ač je sám vegetarián, se tentokrát strhla diskuse kvůli předkrmu. Zdravotní sestřička Eliška (22) obvinila hostitelku Olgu (52) z toho, že se ji snažila otrávit!

Šestinásobná babička Olga pracuje v mateřském centru a žije s partnerem. S přípravou večeře si dala záležet, ale její konkurenti se nechali slyšet, že čekali víc. Největší diskuse se strhne kvůli předkrmu s kuřecím masem, jablkem a celerem. Ženám totiž chutnal jako tuňák, a na toho je Eliška alergická. "Je to hrůza," zoufá si.

A i když žádná ryba v salátu opravdu nebyla, Eliška stále dokola opakuje, že ano, a tváří se znechuceně. Že by šlo o taktiku, která by ji mohla dovést k výhře? A rafinovaný moučník protivná Eliška také zkritizuje. To anorektik Kryštof pozře jen bagetu, na výbornou krkovičku nemá jako vegetarián ani pomyšlení. Není divu, že atmosféra houstne a nervozita by se dala krájet. To vše uvidíme v úterý na Primě v Prostřeno! od 18 hodin. Díl již je k vidění také na Stream.cz.

Reklama

Další články

Načítám