Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ulovte si originální a kvalitní povlečení za ty nejúžasnější výprodejové ceny. Široká nabídka barev a motivů pro každého! Totální výprodej nejoblíbenějších dezénů pro velké i malé se slevou až 50 % a ještě více slev naleznete na 4home.cz. Navíc s dopravou zdarma nad 1 000 Kč! Akce platí do 31. ledna 2017 nebo do vyprodání zásob.

Originální vzor notiček se slevou až 50 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už nikdy nebudete potřebovat ukolébavky! V originálním a stylovém povlečení s notami si každý najde svou zamilovanou melodii. Díky nadčasovému oboustrannému černobílému provedení toto povlečení nikdy nevyjde z módy a můžete mít postel každý den jinou. Nabízíme ve 2 rozměrech.

Orientální sny se slevou až 50 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Okořeňte si svůj každodenní odpočinek orientálním nádechem. Pohodlné povlečení z kvalitní a měkké bavlny zaručí ničím nerušený spánek. Smyslná červená s exotickým vzorem potěší všechny vášnivé spáče. Nabízíme ve 3 rozměrech.

Nejoblíbenější pohádka se slevou 38 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nezbedná Máša a její trpělivý kamarád medvěd jsou nejoblíbenějším pohádkovým hitem malých i velkých. Dopřejte svým ratolestem klidné usínání v příjemné 100% bavlně a veselé sny plné dobrodružství s neposednou Mášou. Nyní za exkluzivní cenu!

Výhodná sada Aromatica: jednolůžko s prostěradlem jen 449 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bavlněné povlečení Aromatica s motivem konopných listů vám zaručí veselé vstávání. Nechte se hýčkat zelenými lístky a usínejte v kvalitě prověřené tisíci zákazníky. Povlečení z příjemné bavlny nyní ve výhodné sadě na 2 postele. Sada obsahuje: 2x povlak na polštář 70 x 90 cm, 2x povlak na přikrývku 140 x 200 cm, 2x prostěradlo 140 x 240 cm.

Sady povlečení na 2 postele: jednolůžko pouze 199 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výhodné sady povlečení na 2 postele za nejnižší cenu v historii. Exkluzivní výprodejová nabídka lehoučkého povlečení v širokém výběru barev a motivů. Příjemný materiál se velmi dobře udržuje a rychle schne. Každá sada obsahuje 2x povlak na polštář 70 x 90 cm a 2x povlak na přikrývku 140 x 200 cm.

Další články

Načítám