Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když potkáme s hercem Alešem Hámou ve společnosti jeho ženu Gabrielu, Gábina většinou jen postává a skromně mlčí. Teď měla ale bývalá tanečnice, která se věnovala i scénografii, co říct. Díky tomu, že nás zaujala její "placka", kterou si sepnula šálu místo brože, dozvěděli jsme se, že začala s novou profesí.

"Není to úplně nové, ale už asi pět let se věnuju interiérovému designu. Zajímal mě vždycky, a od té doby, co už nedělám tanec, jsem se jím začala zabývat víc. A tahle placka se vztahuje k našemu novému projektu, na kterém pracuju s kamarádkou," vysvětlila.

A jak se k tomuto oboru dostala? "Vždycky jsem interiérový design dělat chtěla, už po škole. Ale pak jsem udělala zkoušky na konzervatoř a řekla jsem si, že je to ještě poslední šance tančit. Ale výtvarná činnost mi chyběla, tak jsem se k tomu vrátila po dětech, když už se mi ani nechtělo jít zase zpátky tancovat," upřesnila.

"V únoru bychom s kolegyní chtěly otevřít speciální sdílený prostor pro designéry a architekty, především ty interiérové. Je to v širším centru města. Bude tam i kavárna, protože všichni se s klienty potkáváme po kavárnách, a pak tam máme pevná místa, kde bude nějakých osm lidí pracovat na stálo a pak další, kde se mohou lidé střídat. Mají k dispozici knihovny materiálů, odborné knihovny, vzorkovny materiálů, aby bylo k dispozici všechno, co potřebují, a nemuseli to tahat s sebou," uzavřela Gabriela Hámová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám