Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lady Gaga (38) poslední dobou hned několikrát překvapila elegantními šaty a dokázala, že umí být i za dámu. Přestože to byla příjemná změna, její fanoušci ji milují především v bláznivých kostýmech, které k ní od počátku kariéry neodmyslitelně patří. Zpěvačka se tak rozhodla, že je potěší dalším šíleným kouskem. Tentokrát však šokovala nejspíš nejvíc za celou svou kariéru, jelikož ukázala své nejintimnější partie v celé parádě.

Pouzdrové šaty s vysokým rozparkem a balonovými rukávy, k nim obrovské brýle, rukavičky a boty na obřích platformách, to vše ve výrazné červené barvě. Na popová hvězdu jinak nic až tak extravagantního. Ovšem nevzít si pod šaty s tak vysokým rozparkem kalhotky? To může udělat opravdu jen velká hazardérka a exhibicionistka. Poté, co Gaga ukázala před třemi měsíci nerada ňadra, po včerejšku je už jasné, že lidé z jejího těla viděli už kompletně všechno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám